31 Ekim 2013 Perşembe

Sogo Shoes&Bag şık bayan bot modelleri



Bayanlar bu yazımızda çok güzel bot modellerine kısaca bakacağız. Gördüğünüz gibi modellerimiz çok modern ve konforlu değil mi.




Büyük bedenlere özel Piano Luce elbise modelleri



Kilolu olan bayanlar için harika büyük beden elbiseler buldum netten. Bakın bakalım modellerimizi nasıl bulacaksınız.




Philips kişisel epilasyon aletleri modelleri



Philips bayanlar için kişisel epilasyon aletleri üretmiş. Ama tabiî ki de bu aletler de bayan ve erkekler için fark etmez. Erkekler ve bayanlar da tercih edebilirler.





Timberland bayan bot & çizme modelleri



Timberland bu sezon bayanlar için hem bot , hem de harika çizme modelleri üretmiş. 1973 yılında ilk su geçirmez botlarını timberland üretmiştir.




şık takı tasarım iğne oyası modelleri



Hamarat hanımlar iğne oyası ile birbirinden güzel yazmalar , havlu kenarı , tülbent gibi modelleri yapabilirsin ve genç kızınız varsa onun çeyizine de koyabilirsiniz.




bayanlara özel yeni tarz örgü bere modelleri



Kışın soğuklardan korunmak için ve aksesuar olarak da tercih edilen örgüsü bere modelleri oluyor. Bakalım bu değişik bereleri nasıl bulacaksınız.




2014 bayanlar için örgü yelek modelleri



El örgüsü yapmayı seven bayanlar için harika yelekler buldum. Sizlerde evde oturduğunuz yerde harika yelekler örebilirsiniz.




iğne oyası yemeni modelleri



El emeği ve göz nuru olan iğne oyası ile yapılan yemeni modellerini çok beğeneceksiniz. Bakalım sizlerde bizim kadar beğenip yapacakmısınız.




örgü bayan patik modelleri 2014



Kışın soğuklarda ayaklarımızı korumak için genellikle çorap yerine patikleri tercih ederiz. Bende harika modeller paylaştım. Umarım beğenirsiniz.




iğne oyası mutfak havlu kenarı modelleri



Marifetli hanımlar evde iğne oyası ile birbirinden güzel ve şık havlu kenarı yapabilirsiniz. Aynı zaman da genç kızlarınızın çeyizlerine de koyabilirsiniz.




emsan özel servis seti modelleri



Esman markası her zaman olduğu gibi bu zaman da harika servis setleri üretmiş. İşte o güzel ve modern servis setleri :




29 Ekim 2013 Salı

2014 yeni trend zımbalı giyim modelleri



Zımbalı giyim günümüzde çok tercih ediliyor. Artık zımbalı ayakkabıda , çantada ve elbiseler bulunuyor. Gelin göz atalım.




2014 örgü bebek patik modelleri



Anneler kış aylarında evde boş zamanlarınızda örgüden harika patikler yapabilirsiniz ama bebeklerinize. Buyurun hep beraber örneklere bakalım.




siyah ve beyaz modern nevresim takımı modelleri



Günümüzde siyah ve beyaz renk nevresim takımları çok tercih ediliyor. Bakalım sizlerde görünce modelleri nasıl bulacaksınız.




yeni trend 2014 ilginç yüzük modelleri



2014 yılına özel olan yeni trend yüzük modelleri tam da sizlere göre. Özellikle gençler bu yüzükleri daha çok tercih ediyor.




Adidas 2014 bebek ayakkabı modelleri



Adidas markalı ve 2014 yılına da özel olarak tasarlanmış bebek ayakkabılarını anneler görünce çok ama çok beğeneceksiniz.




ilginç kitaplık dekorasyon modelleri



Kitap okumayı seven bayanlarımıza çok güzel ve dekoratif kitaplık dekoru bulduk. İşte o çekici modeller.