30 Ekim 2014 Perşembe

Topuz Saç Modelleri



Merhaba sevgili hanımlar , bu sene topuz saç modelleri çok tercih ediliyor. Aynı zaman da bu sene topuz saç modellerini en çok da ünlüler ve sosyeteler tercih ediyor. Eğer sizler de beğendiyseniz kendinize yaptırabilirsiniz.




22 Ekim 2014 Çarşamba

İstanbul Üniversitesi Sınavsız İkinci Diploma

İstanbul Üniversitesi açık ve uzaktan eğitim fakültesi ikinci diploma almanın yollarını açıkladı. Sınavsız ikinci diploma arkadaşlar son gün 24 ekim 2014 olarak açıklandı. Kayıt için şağıya bir link ekledik oradan bakabilirsiniz.

ikincidiploma.istanbul.edu.tr

 

22 Ekim 2014 Müge Anlı ile Tatlı Sert Full izle

Atv ekranlarında hafta içi hergün oynayan ve büyük bir ilgi ile izlenen programı Müge Anlı İle Tatlı Sert bugünde sizlerle. Müge Anlı kayıplar , cinayetler , kadına yönelik şiddet gibi toplumsal sorunları araştırıp çare buluyor. Aynı zaman da bunu uzman ekibi ile birlikte yapıyor. Bu program vazgeçilmez olmaya başlıyor ve birçok kişi de izlemeye devam ediyor. Şimdi 22 ekim çarşamba günü neler oldu hep beraber bakalım.


21 Ekim 2014 Salı

Kiraz Mevsimi 16.Bölüm Fragmanı 25 Ekim 2014

Kiraz Mevsimi dizisi hız kesmeden devam ediyor ve her geçen bölümde farklı olaylar ile karşı karşıya geliyoruz. Fox Tv ekranlarında en çok izlenen diziler arasında yer alıyor Kiraz Mevsimi. Çünkü konusu aşka yönelik olduğu için en çok da genç kızlar izliyor. Peki 16.bölümde neler olacak merak ediyor musunuz ?

Henüz fragman yayınlanmadı ama en kısa zaman da yayınlanacak o zaman sizlerle paylaşacağız. Beklemede kalın.


22 Ekim 2014 Müge Anlı ile Tatlı Sert – Çarşamba

Hafta içi Her gün oynayan ve birçok kişinin de sevdiği programlardan biri olan Müge Anlı İle Tatlı Sert 22 Ekimde'de derdinize çare olmaya geliyor. Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni bölümü ile bugün bizlerle birlikte olacak. Bu programı kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim..



Bu Tarz Benim 33. Bölüm’de neler olacak ?

 Bu Tarz Beni yarışmasında 6. Haftaya girdik ama kavgalar yine sürüyor. 22. Ekim de yayınlanacak olan 33.bölümde yine kavgalar var ve sular durulmuyor. Show Tv ekranlarında 15:45 geçe yayınlanan Bu Tarz Benim yarışmasını sakın kaçırmayın. İşte 33. Bölüm Fragmanı sizlerle.


29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Şiirleri

29 Ekime çok az bir süre kaldı ve öğrenciler en çok da okullar tatil olacak mı onu merak ediyor. Söylüyelim 28 ekim okullar yarım gün olacak ve 29 ekim ise tatil. Okullardan bir de öğrenciler için şiirler isterler. Bizde yardımcı olmak için en güzel cumhuriyet bayramı için harika şiirler bulduk ama resimli. İşte bulduklarımız...











Hande Yener İle Berksan Haberi Varmı Şarkısı

Müzik dünyasında yeni gelişmeler var bugün. Yepyeni albüm ile hande yener ve berksan bomba gibi geldi. İkisi çok güzel bir şarkı yapmışlar. Şarkının adı ise Haberi Var Mı. Bu şarkıyı Berksan yapmıştı Hande Yener ise ona eşlik ediyor ve ortaya harika şarkı çıkmış. Biz şimdi şarkıyı video olarak sizlerle paylaştık. Aşağıdan bakabilirsiniz.


Benim Kuaförüm Puan Durumu 20-24 Ekim 2014

Benim Kuaförüm yarışmasıda birçok kişi tarafından izleniyor ve gerçekten bende çok beğeniyorum. Şimdi ise Benim Kuaförüm yarışmasında 20 ile 24 ekim 2014 puan durumu nasıl ona bakacağız.

İlk gün yarışmacısı Zeynep Konak : 8 Puan Aldı

2.Gün Burhan karataş BU DAHA BELLİ DEĞİL.

Şimdi sevgili arkadaşlar gelişmeler için sitemizi takip etmeye devam edin. En kısa zaman da puan durumların hepsi sizlere aktarılacakdır.


Bu Tarz Benim 21 Ekim 2014 Giyilen Kıyafetler

Show Tv ekranlarında oynayan ve hafta içi hergün olan Bu Tarz Benim büyük bir zevkle izlenmeye devam ediyor. Peki 21 Ekim 2014 Salı günü hangi yarışmacılar hangi kıyafetleri giydi merak ediyormusunuz. Ben hemen bulmuş olduğum kıyafetleri sizlerle paylaşayım.

21 EKİM'DE GİYİLEN BU TARZ BENİM ELBİSELERİ







Nihat Doğan’ın O Da Can Klibinde Oynayan Kız Kim ?

4 Sene sonra klip çeken Nihat Doğan ünlü ve çok güzel bir bayan ile çektiği için herkesin dikkatini çekti doğrusu. Bu şarkı Serdar Ortaç'a aittier. Aynı zaman da Nihat Doğan klibinde Survivor Gönüller takımında olan Sahra'yı oynatmıştır. Klip çekimleri yaklaşık 20 saat sürmüştür. Klip ise önümüzdeki günlerde yayınlanacakdır.



Partizan - Beşiktaş Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda

Şimdi gelelim beşiktaş maçına değil mi. Beşiktaş UEFA Avrupa Liginde Asteras ile 1-1 berabere kalmıştı. Sonra Tottenham ile oynadı ve onlada berabere kaldı. Şimdi 3. grup maçları oluyor ve Partizan ile deplasman da oynuyacak. Ama beşiktaş kararlı ve oradan mutlak galibiyet almak istiyorlar. 23 Ekim 2014 Perşembe günü oynanacak maç. Peki saat kaçta , hangi kanal da bunlara bakalım.




BEŞİKTAŞ - PARTİZAN MAÇI BİLGİLERİ

Saat : 22 : 05

Stad : Belgard Partizan Stadı

Hangi Kanalda : Canlı Yayın Star TV

Ne Zaman : 23 Ekim 2014 Perşembe 
 

Galatasaray - Borussia Dortmund Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda

UEFA Şampiyonlar ligi D grubu yarın oynuyacak. Eşleşme ise Galatasaray - Dortmund'a karşı olacak. Aslında galatasarayın birazişi zor çünkü dortmund almanya ligi ve geçen sene ligi 2.inci olarak bitirmişti. Bu yüzden sıkıntılı olabilir. Ama Dortmundan birçok oyuncu gitti ve eskisi kadar zor bir takım değil. Belki galatasaray yenebilir veya berabere kalabilir bunu yarın göreceğiz. O zaman maç ne zaman , hangi kanal da ve saat kaçta onlara bakalım isterseniz.



GALATASARAY - DORTMUNT MAÇI :

Stad : TT ARENA

Saat : 21 : 45

Hangi Kanalda : DSMART , DSMART HD

Ne Zaman : 22 EKİM 2014 ÇARŞAMBA

Dsmartı olmayanlar varsa maçı yabancı kanallar veriyor uydudan rahatlıkla yabancı kanallardan izleyebilirsiniz.

Halil Sezai – Galata Şarkı Sözleri (İncir Reçeli 2 Film Müziği)

İncir Reçeli 1 filminde büyük bir izlenim olmuştu. Film aşk üzerine kurulmuştu ve bu yüzden özellikle kızların birçoğu bu filmi izlediler. Sonra 2.inci filminin çıkmasını istiyorlardı ve öylede oldu. İncir Reçeli 2 filmi çıkacak. Ama bu kez Halil Sezai ve Şafak Pekdemir oynuyacak.

Aynı zaman da Halil Sezai'nin Galata şarkısı ise çok beğeniliyor ve bu şarkı incir reçeli 2 film müziğinde çalmaktadır. Bende merak edenler için şarkıyı sizlerle paylaştım. Buyurun hep beraber aşağıdaki video'dan şarkıya bakalım.


Güllerin Savaşı 17. Bölümde Neler Olacak Fragmanı ve Bölüm Özeti (1 Kasım Cumartesi)

Kanal D ekranlarında birçok kişinin severek izlediği dizilerden biri olan Güllerin Savaşı her geçen bölüm bomba gibi geliyor. Artık işler değişmeye başladı. Çünkü Mert ile Gülru evleneceklerdi ama evlenemediler son andan kıyısından döndü. İşler böyle olunca da Gülru'nun hayatında bazı değişiklikler oldu.

Zaten Gülru Mert'i değil Ömer Beyi seviyordu ama bunu mert bilmiyor. Bilirse eğer ortalık fena halde karışacak. Neyse Güllerin Savaşı dizisinden 17.bölümde neler olacak merak edenler varsa aşağıda video ekledik. Oradan izleyebilirler.


Bu Tarz Benim 5. Hafta Özlem Özden Kıyafetleri

Show Tv ekranlarında güzel yarışmalardan biri olan Bu Tarz Benim'de her geçen gün farklı yarışmacı ile karşılaşıyoruz. Bu yarışmacıların bir de giymiş oldukları kıyafetler çok tutuluyor. Şuanda 5.Haftadayız ve 5.Hafta da giyilen Özlem Özden'in kıyafetlerini sizlerle paylaşmış bulunuyoruz. Merak etmeyin her geçen gün sizlerle yeni konular paylaşmaya devam edeceğiz. Bizi takip etmeye devam edin.





Bu Tarz Benim 21 Ekim 2014 – 32. Bölüm

Bu Tarz Benim yarışması her geçen gün daha fazla kişi tarafından izleniyor ve gerçekten de çok güzel yarışma. Özellikle modayı sevenler ve takip edenler bu yarışmayı hiç kaçırmıyorlar. Peki 21 ekim 2014 Salı günü yarışma da neler olacak bunlara hep beraber video'dan bakacağız. Bundan önce bir kavga olmuştu Gizem ve Ayşenur Balcı arasında ve yaptıkları kavga'da gerçekten önemliydi. Bakalım yeni bölümde neler olacak bizi ne gibi aksiyonlar bekliyor.


Bu Tarz Benim 20 Ekim’de Çalan Yabancı Şarkılar

Show Tv ekranlarında sevilerek izlenen yarışmalardan birisi de Bu Tarz Benim oluyor. Bu bölümde yabacı şarkılar çaldı ve birçok kişinin de hoşuna gitti. Bende çalan yabancı şarkıları sizlere sundum. Buyurun hep beraber aşağıdan bakalım.

İvana Sert & Kemal Doğulu : Alexandra Stan – Mr. Saxobeat
Ayşegül Doğan; Inna ft. J Balvin – Cola Song
Aycan – Nurcan Şencan ; Enrique Iglesias ft. Pitbull – ı’m a freak
Nur Bozar ; Pharrell Williams – happy

Ayşenur Balcı ; Afrojack ft. Eva Simons – take over control
Sema Karakaş müzikleri ; Rihanna – diomands
Ezgi Baylar ; Enrique Iglesias ft. Flo Rida – there goes my baby
Tuğçe Ergişi ; Demi Lovato ft. Cher Lloyd – really don’t care

21 Ekim 2014 Müge Anlı ile Tatlı Sert izle – Salı

Hafta için her gün yayınlanan ve bitçok kişinin de severek izlediği Müge Anlı İle Tatlı Sert programı hız kesmeden devam ediyor. 21 Ekim 2014 Salı günü ile birlikteyiz. Müge Anlı yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı oluyor ve ipuçlarını bulmaya çalışıyor. Bakalım bugün neler olmuş.


Şeyma Subaşı İnstagram Resimleri

Şeyma Subaşı bir zamanlar önce Acun Ilıcalı ile isimleri anılıyordu. Aynı zaman da Şeyma Subaşı ünlü modacılardan birisidir. Bizde İnstagram'da paylaşmış olduğu resimlerini bulduk ve hemen sizlere sunduk. İşte sevgili arkadaşlar ünlü modacının Şeyma Subaşının en güzel instagram resimleri.

Şeyma Subaşı Resimleri 


20 Ekim 2014 Pazartesi

Kaderimin Yazıldığı Gün Kerem ( Gürbey İleri ) Kimdir

Kaderimin yazıldığı gün dizisi daha yeni başladı ama birçok kişi tarafından da izleniliyor. Dizide rol alan Kerem yani Gürel İleri 2.Başrol olarak rol alıyor. 1988 İstanbul doğumludur ve okul olarak da Beykent Üniversitesinden mezundur. 

Diğer dizileri ise Arka Sıradakiler , Yasak , Muhteşem Yüzyıl ' da Şehzade Mehmet karakterini canlandırmıştı. Şimdi 2014 yılındaki dizisi ise Kaderimin Yazıldığı Gün olmuştur. 

Gürbey ileri resimleri :




 

Kiraz Mevsimi Öykü ( Özge Gürel ) Kimdir , Biyografi

Kiraz Mevsimi dizisinde bir başka sevilen oyunculardan birisi de Öykü yani Özge Gürel oluyor. Hatta dizi de en çok birbirine yakışan çift Öykü ile Ayaz oluyor. Ben bu yüzden izliyorum diziye ve hoşuma da gidiyor. Peki Öykü kimdir hep beraber bakalım.

Özge Gürel 15 Şubat 1987 yılında İstanbul'da doğmuştur. Aynı zaman da Silivrili bir ailenin kızıdır. Annesi ev hanımı , Babası emekli ve üç tane kız kardeşi vardır. Özgü Gürel liseyi Silivri'de bitirmiştir. Ailesinin en büyük hedefi ise kızlarının iyi bir eğitim görmesi ve güzel bir meslek sahibi olmasını istemiştir. İşte şimdi Öykü oyunculuk okumuştur ve gerçekten harika yapıyor.






Kiraz Mevsimi Ayaz ( Serkan Çayoğlu ) Kimdir , Biyografi

Kiraz Mevsimi dizisinde rol alan Serkan Çayoğlu yani dizideki ismi ile Serkan Çayoğlu kimdir ve boyu , kaç yaşında bunlara bakacağız. Biliyorsunuzki kiraz mevsimi devam ediyor ve büyük ilgi ile de izleniyor. Aynı zaman da dizide en çok beğenişen kişiler ÖYKÜ VE AYAZ oluyor. Şimdi de Ayaz kimdir ona bakacağız sonra da Öykü kimdir ona bakacağız.

Boyu : 1.88

Kilosu : 82

Twitter :  twitter.com/SerkanCayoglu

Facebook : www.facebook.com/serkancayogluofficial